Uncategorized

Aandacht punten reservaties / annulaties -Herhaling

De meesten van jullie zijn nu helemaal vertrouwd met de club planner en respecteren de aanbevelingen voor tijdig reserveren en het vermijden van last minute annulaties . Ik wil jullie hiervoor graag bedanken.

Maar toch merk ik, dat ondanks meerder verzoeken, er nog altijd in bijna elke les op het laatste moment geannuleerd wordt( en niet 48 uren voor of minimum 24uren voor). Anderen reserveren en komen niet naar de les .

Sommigen reserveren per vergissen op een andere dag dan eigenlijk gewenst (bvb op dinsdag avond ipv van woensdag avond )en anderen vergeten dat zij gereserveerd hebben. Sommige anderen komen naar de les zonder reservatie omdat zij denken gereserveerd te hebben .Daarom wil ik jullie dringend vragen steeds jullie reservaties grondig na te kijken in de balk “mijn reservaties ” om zulke situaties te vermijden.

Zoals jullie weten zijn de plaatsen beperkt en is een wachtlijst voor bijna elke les. Als jullie tijdig annuleren, kunnen de mensen op de wachtlijst nog op tijd verwittigd worden dat er een plaats vrij is, zodat iedereen een kans krijgt .

Indien de les op de gewenst dag volzet is ,ga dan aub ook eens kijken naar andere dagen waarop u zou kunnen komen. Een tip : In de lessen van 10u00 op dinsdag en 18u00 op donderdag is er bijna altijd plaats .

Ik doe mijn uiterste best om iedereen een kans om minstens een keer per week om een les bij te wonen.

Ik weet dat ik op jullie hulp zal kunnen rekenen om het systeem vlot te laten verlopen en mij extra info werk te besparen :).

Namaste

Sarat ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

Een gedachte over “Aandacht punten reservaties / annulaties -Herhaling”

 1. Dag sarat,
  Het is al een tijdje dat ik niet meer ben langs geweest wegens covid 19.
  Graag had ik het mailadres gekregen om een les te reserveren.
  Mvg.leen coppens

  Dag Leen,

  Raadpleeg aub de uurrooster kolom op de website voor details over registraties en reservaties

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s