Aandachtspunten Reservaties -Herhaling

Beste Yogins en Yogis,

Ondanks meerdere verzoeken, merk ik bijna elke les dat reservaties toch nog op het laatste moment geannuleerd worden ( en niet 48 uren voor of minimum 24 uren voor ).Zoals jullie weten zijn de plaatsen beperkt en is een wachtlijst voor bijna elke les.Als jullie tijdig annuleren kunnen de mensen op de wachtlijst nog verwittigd worden dat er een plaats vrij is zodat iedeeren een kans krijgt .

Sommigen reserveren per vergissen op een andere dag dan eigenlijk gewenst (bvb op dinsdag avond ipv van woensdag avond )en anderen vergeten dat zij gereserveerd hebben.Sommige anderen komen naar de les zonder reservatie omdat zij denken gereserveerd te hebben .

Daarom wil ik jullie dringend vragen steeds jullie reservaties grondig na te kijken in de balk “mijn reservaties ” om zulke situaties te vermijden.

Ik weet dat ik op jullie hulp zal kunnen rekenen om het systeem vlot te laten verlopen en mij extra info werk te besparen :).

Namaste

Sarat : ) 🙂