Uurrooster

Er zijn geen lessen om 20u30 op donderdag 21 november 2019 en geen van beide lessen op zaterdag 23 november 2019.De rest van de lessen gaan door volgens de uurrooster.
Nieuw :Revitalise & Relax yoga les op dinsdag avond van 20u30 tot 21u30

Hier vind je het uurrooster van de yogalessen in Sarat’s Paripoorna Yoga Huis. Elke maand is er een update en herbekijken wij het lesrooster indien nodig.

We werken in groepen  met speciale aandacht  voor de houding in elke oefening. Er worden ook aangepaste houdingen getoond aan mensen met rug/knie  of andere  lichamelijke    klachten . De groepen zijn opgedeeld in beginners –  voor wie nog nooit yoga heeft gedaan  en medium / advanced -voor wie al enige ervaring heeft .

Instappen kan altijd: zowel tijdens de Beginner -Medium level als bij de Medium – Advanced yogalessen.

Er zijn dag tarieven en avond tarieven.

Raadpleeg tijdig de nieuwskolom op de website voor eventuele wijzigingen .

 

Normale uurrooster (buiten juli & augustus)

Maandag
18u30 – 19u50: Beginner – Medium level

Dinsdag
10u00 – 11u25: Beginner – Medium level
19u00 – 20u25: Beginner – Medium level – Avond tarief
20u30- 21u40:New -Revitalise & Relax Yoga – Avond Tarief 

Woensdag
10u00 – 11u25: Beginners level
18u30 – 19u50: Beginner – Medium level

 

Donderdag
9u30 – 10u45: Beginner – Medium level
19u00- 20u25: Beginner – Medium level – Avond tarief
20u30-21u50 :Medium-Level -Avond tarief

(Geen les  tijdens pas vakantie )

Vrijdag
9u30 – 10u55: Beginner-Medium level

Zaterdag
09u30 – 10u55: Beginner – Medium level

11u-12u20: Medium- level  

 

Tarieven

Avond tarieven staan aangeduid, al de rest zijn dag tarieven.

Losse beurten kosten  € 10/-

Voordeliger is een beurtenkaart van 10- of 20-beurten.

10-beurenkaart tijdens de dag tarieven € 60 (€ 10 per les of € 40 voordeel)
10-beurtenkaart tijdens de avond tarieven: € 80 (€ 10 per les of € 20 voordeel)

20-beurtenkaart tijdens de dag tarieven: € 120 (€ 10 per les of € 80 voordeel)
20-beurtenkaart tijdens de avond tarieven: € 160 (€ 8 per les of € 40 voordeel)

Wanneer je een 20-beurenkaart koopt, krijg je er sowieso ook nog een gratis les bovenop.

Wissel je tussen piek en daluren, dan kan je een beurtenkaart voor de daluren kopen en betaal je per piekuurles € 2 supplement.

Yoga voor beginners (Beginner – Medium level)

Echte beginners of leerlingen met rug/knie/heup/nek/andere gezondheidsklachten worden aangeraden om eerst  naar de beginners  les op Woensdag (10u les )  of zaterdag (9u30 les ) te komen ,en eventueel later  naar de beginner-medium level lessen , tenzij  jullie  in het yoga huis reeds  een aantal lessen  gevolgd hebben.

Bij de yoga voor beginners gaat het er rustig aan toe en wordt de nadruk gelegd op de basisoefeningen, het aanleren van de bewegingen of asana’s en leer ik jou met jouw adem mee te bewegen. Bewust bewegen en niet automatisch. Door tijdens de poses jouw adem te leren controleren, leer je tijdens ook stressvolle momenten in jouw leven de rust te behouden en stress te onderdrukken.

Je hoeft helemaal niet sportief te zijn om met yoga te beginnen. Enkel open staan voor yoga , meer heb je niet nodig! Want yoga is geen competitie, maar toegankelijk voor iedereen, gelijk welke leeftijd of fysieke conditie.

Yoga voor gevorderden (Medium – Advanced level)

Gevorderden is een groot woord, eigenlijk past medium – advanced level beter. Deze lessen zijn voor mensen wie al enige ervaring hebben . Tijdens deze lessen ligt de nadruk op het verbeteren   van de houdingen, ademshalings- en meditatietechnieken. Wij verleggen ons grenzen geleidelijk  in de houdingen en jouw flexibiliteit en kracht nemen toe. Toch blijft het leuk en wordt het geen competitie.

Revitalise en Relax yoga (Dinsdag avond 20u30)

Deze les is ideaal voor hen die de stress en spanning van de dag willen loslaten ,maar  ook voor hen met fysische pijn en/ of mentaal stress /angst.

Deze les omvat herstellende houdingen ondersteund met kussens ,dekens ,blokken en ook oogkussen die voor een diepere ontspanning zorgen. Eveneens   ademhaling-technieken ,ontspanningsoefeningen , en ook verschillende meditatie technieken. Tijdens de les zal u zich energiek voelen maar ook fysiek en mentaal ontspannen tijdens en na de les .